URBAN STORIES: REVEALED

на

Една мечта на прага на нейното сбъдване! ❤️

URBAN STORIES е един проект, който ще отрази града в целия му блясък и всички „градски находки“ в него.

След летния стаж в регионалната телевизия в родния ми град, желанието да се срещам с нови хора и да разбирам техните истории се отключи. То и преди си го е имало, но беше жестоко подтиснато от срама да говоря пред хора, или по-скоро да бъда центърът на въпросния човек, срещу мен.

Това беше така, докато не осъзнах, че светът никак не се върти около мен, и се престраших да взема първото си интервю, което излъчиха в съботния блок на въпросната телевизия, в която стажувах.

Няма такова чувство, наистина!

Нещото, което стопли сърцето ми и ме накара да чувствам, че най-сетне съм сбъднала детската си мечта, беше това да видя, че съм успяла да извлека най-доброто от моят гост, и съм допринесла за това неговата история да бъде чута, и в случая дори видяна.

От този момент в главата ми започна да се върти една мисъл, която доста бързо се превърна в мечта, огромна мечта, която не позволява да бъде подмината, или подложена на съмнение, че може да не се случи.

А именно, да започна да събирам, дори колекционирам, всички истории за хора, които имат какво да разкажат. Които вдъхновяват околните, които живеят живота по-правилния начин, защото му се наслаждават. В целия му блясък. Хора, които се борят за своите мечти и такива, които всеки ден живеят в тях. 💫

Хората от града, които правят градът 🏙 такъв, какъвто го виждаме всички.

Стартирах годината с едно обещание към себе си, което успях да открия в цитат, който напълно да го описва. Той звучи така: „At a certain point, you gotta stop living in your head and start making things happen.“

Тази година ще се предизвикам да извадя от главата си всички мечти, на които вече им е дошло времето да се покажат. И ще го направя тук, пред вас!

Очаквайте първото ми интервю, съвсем скоро в блога! ❤️

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s